Arcade Cabinets

Arcade Kasten

Welkom bij Arcade-Games waar we instaan voor de ontwikkeling en verkoop van arcade kasten. Er is een ruime selectie arcade kasten met leuke prints aan de zijkant. Zo is er ook keuze uit een Mortal Kombat, 1942, Donkey Kong Junior en Pacman kast.

De originele arcade games van vroeger zijn vrijwel niet meer nieuw te verkrijgen, daarom hebben wij ons toegelegd op de klassiekers van vroeger alsook recente games. Onze all-in-one arcade machines hebben meer dan 2000 games in hun systeem.

Mini Arcade Kast

Niet iedereen heeft genoeg plaats om een grote arcade speelkast in huis te plaatsen. Daarom is er de mini arcade, ook wel bekend als tafelarcade. Deze kleine uitvoering bevat 60 games en is verkrijgbaar met een Pac-Man, Donkey Kong Junior of Space Invader print.

De Goedkoopste Arcade Machines van Europa

Nergens in de Benelux, Frankrijk, Duitsland of in de rest van Europa zal u multi game arcade machines terugvinden aan deze lage prijzen. Laat staan dat ze uitgerust zijn met een dergelijk aanbod van games zoals Pac-Man, Galaga, Donkey Kong, Mortal Kombat, Street Fighter, Killer Instinct, etc.

Aangezien we zelf uren hebben doorgebracht in de arcades, delen wij dezelfde passie en weten wij hoe een videokast hoort te zijn. Een arcade speelkast kopen doet u dus met advies van ervaringsdeskundigen die u graag bijstaan met een woordje uitleg.

Koop een arcade cabinet bij Arcade-Games en GENIET VAN SUPER RETRO GAMING.

Super goeie service, Bedankt Annick en Bruno! Eerst even wezen kijken...super vriendelijke mensen. Goeie uitleg en even mogen spelen, toen een kast gereserveerd, een week later opgehaald toen ik het juiste vervoer had. Netjes met handleiding en garantie bewijs. De kast staat inmiddels thuis, al wat gespeeld...wat een lol! Groetjes uit Eindhoven, Nederland.

Jeroen De Vries

Bekijk alle beoordelingen