Beoordelingen van onze klanten

Beoordeel ons

We hebben een arcade kast gekocht voor onze kantine. Arcade- Games.be heeft veel keus en nam de tijd voor onze vragen. Ook bij de aflevering heeft Bruno rustig de tijd genomen om de werking van de kast uit te leggen. De kast ziet er top uit en is al vaak in gebruik. Complimenten voor Arcade-Games.be ! Een aanrader

Daniel Vermeij

We hebben een arcade kast gekocht voor onze kantine. Arcade expert heeft veel keus en nam de tijd voor onze vragen. Ook bij de aflevering heeft Bruno rustig de tijd genomen om de werking van de kast uit te leggen. De kast ziet er top uit en is al vaak in gebruik. Complimenten voor Arcade expert !

Daniel Vermeij

Heel blij met de arcade die ik heb besteld, jeugdsentiment! Goede en snelle communicatie. Levering en uitleg ook top! Wil je ook een arcade kast thuis? Bestel 'm hier!

Eric Koelewijn

Top bedrijf met zeer professionele en super vriendelijke service. Een zeldzaamheid tegenwoordig. Zeker een aanrader voor wie iets uniek voor zijn mancave zoekt!!!

ronny desmet

Goede en snelle communicatie en fjjne service... erg blij ook met het product

Robert Schreuel

arcade enkele maanden geleden aangekocht, al héél veel plezier aan beleefd. Goed product - eerlijke prijs. Nadien opgebeld met een vraag, direct antwoord gekregen. Top!

Ignace Claus

Zeer goede communicatie via mail voor de aankoop en snel antwoordt gekregen op al mijn vragen. Veilige levering via de trap aan appartement op eerste verdieping. Met een beetje hulp is dit vlot verlopen. Super vriendelijke man die deze levering verzorgde. Deftige uitleg en demonstratie gekregen over de werking van de Arcade Gamekast. Bij vragen of problemen? Arcade Games is steeds bereikbaar. Bedankt en ik ben klaar voor vele uren nostalgie en spelplezier.

Sven De Smedt

Wat een TOP service! Snelle en vriendelijk communicatie, afspraak snel gemaakt voor levering. Je ziet dat ze dit met zeer veel passie doen. De grafische stickers zijn zeer mooi aangebracht en van hoge kwaliteit/resolutie. Ook de besturingsapparatuur, bekabeling en computer zijn met veel zorg aangesloten binnen in de kast. De software werkt snel en bediening en interface zijn perfect zoals het hoort. PURE nostalgie! Bedankt.

Marijn Van Rensbergen

Zelfs tot in Hongarije de levering- in perfecte verpakking - snel ontvangen! Waarvoor dank.

Lorant

Erg blij met deze aankoop,werdt netjes op tijd gebracht. Dit zijn hoogwaardige arcade cabinets 100% tevreden

Egon van kammen

Super tevreden over de arcade 32inch. Alle games die ik vroeger als kind speelde staan erop. Heel vriendelijk, mooi geleverd zoals afsproken en heel goeie uitleg gehad van bediening. Top!

Ruben VandeRiviere

Zeer tevreden met onze arcadekast. Zeer professioneel, degelijk gebouwd, makkelijk te bedienen en snelle levering. Aanrader dus => A++++

Kenny Van Paesschen

Zeer vriendelijke service en een mooie kast. Deze aankoop is zijn geld meer dan waard.

Kevin Vanotterdijk

Super service! Onze kinderen maar ook wij zelf super tevreden over onze Arcade game kast

Menno Strijbos

Levering aan de deur vanuit België in NL. Super service van onze zuiderburen. Heel mooi cabinet met alle jaren 80 games. :-) TOP!

F.J. Hogervorst

Vriendelijke mensen, perfecte levering, pure nostalgie, niet verwacht maar mijn kinderen zijn hier ook heel tevreden mee in dit ps tijdperk :)

Marc Heyde

Super goeie service, Bedankt Annick en Bruno! Eerst even wezen kijken...super vriendelijke mensen. Goeie uitleg en even mogen spelen, toen een kast gereserveerd, een week later opgehaald toen ik het juiste vervoer had. Netjes met handleiding en garantie bewijs. De kast staat inmiddels thuis, al wat gespeeld...wat een lol! Groetjes uit Eindhoven, Nederland.

Jeroen De Vries

Arcade kast besteld naar volle tevredenheid. Geweldige service! Telefonisch en via email snel en duidelijke communicatie. Onze kast werd aan huis bezorgd en zelfs ook nog twee verdiepingen naar boven getild met en daarna een duidelijke uitleg. De kast zelf heeft ook een degelijke kwaliteit. Wij zijn voorlopig nog niet uitgespeeld. Top Firma!

Patrick Walschots

Goede communicatie, vertrouwd, levering op tijd. Resultaat, een mooie arcade kast zeer professioneel. Ik en mijn kinderen hebben er veel plezier van. De uitleg was goed, en voor meer vragen kan je altijd contact opnemen en ze staan altijd klaar. Top bedrijf !!

rudy hermans

Leuke kast, snelle en vriendelijke levering. Een aanrader voor iedereen die van retro games houdt!

Michael Reijers