Virtual Pinball Machines

Digitale Flipperkasten

Ben je een liefhebber van flipperkasten en wil je de opwinding van de arcadehal naar je eigen woonkaer brengen? Bij Arcade Games hebben we de nieuwste en meest geavanceerde virtuele flipperkasten en digitale flipperkasten om je speelervaring naar een hoger niveau te tillen.

Waarom kiezen voor een Virtuele Flipperkast?

Een virtuele flipperkast biedt je de mogelijkheid om een uitgebreid aantal flipperkast-layouts te ervaren in één compact apparaat. Met een paar drukken op de knop heb je zo een nieuwe layout opgezet en kan je weer een nieuwe uitdaging aangaan. Al onze digitale flipperkasten genieten van een uitgebreide verzameling klassieke en moderne flipperkastlayouts, allemaal te activeren met een simpele druk op de knop. Het maakt niet uit of je een fan bent van de retro-klassiekers of de nieuwste flipperkasten, onze virtuele flipperkasten hebben voor elk wat wils.

De voordelen van een Virtual Pinball Machine

  1. Eindeloze Verscheidenheid: Met onze virtuele flipperkasten heb je toegang tot een enorme bibliotheek van flipperkastspellen, variërend van nostalgische klassiekers tot de nieuwste releases. Je zult nooit meer genoeg krijgen van het ontdekken van nieuwe flipperkastavonturen.
  2. Ruimtebesparing: In tegenstelling tot traditionele flipperkasten, nemen virtuele flipperkasten veel minder ruimte in beslag. Ze zijn perfect voor thuisgebruik, zelfs als je beperkte ruimte hebt. Je kunt genieten van meerdere flipperkastspellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van extra ruimte in je huis.
  3. Aanpasbare Ervaring: Met onze digitale flipperkasten kun je de speelervaring aanpassen aan je eigen voorkeuren. Pas de speelveldlay-outs, geluidseffecten en instellingen aan om je eigen unieke flipperkastervaring te creëren. Je kunt zelfs multiplayer-opties toevoegen voor een gezellige competitie met familie en vrienden.

Waarom Kiezen voor Arcade Games?

Arcade Games is een jong bedrijf dat zich uitsluitend heeft gericht op speelautomaten. Na uren zelf arcade games gespeeld te hebben, willen we nu onze passie delen met anderen en hebben we de perfecte partner gevonden om deze spelautomaten professioneel te ontwikkelen.

Nergens anders in Europa vind je dezelfde speelautomaten voor een lagere prijs.

Wil je direct antwoord op al je vragen? Vul het contactformulier in of bel 0032 475 91 22 67 (7 dagen per week) en onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij leveren door heel Europa

Vraag vrijblijvend naar onze verzendkosten, stuur ons het afleveradres (land en postcode) en wij bezorgen u de verzendkosten.

We zorgen ervoor dat je virtuele flipperkast snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd.

We hebben een arcade kast gekocht voor onze kantine. Arcade expert heeft veel keus en nam de tijd voor onze vragen. Ook bij de aflevering heeft Bruno rustig de tijd genomen om de werking van de kast uit te leggen. De kast ziet er top uit en is al vaak in gebruik. Complimenten voor Arcade expert !

Daniel Vermeij

Bekijk alle beoordelingen