Over ons

Arcade Games

Wij zijn een jong bedrijf dat zich volledig op de arcade games cabinets heeft toegelegd. Nadat we vroeger zelf uren gespeeld hebben met arcade games willen we onze passie nu delen met andere en hebben we de perfecte partner gevonden om deze arcades professioneel te ontwikkelen.

Doordat de meeste arcade games van vroeger bijna niet meer nieuw te verkrijgen zijn hebben we ons toegelegd op zowel de klassiekers van vroeger zoals Pac Man, Galaga, Donky Kong, enz als de recente games zoals Mortal Kombat, Street Fighter, Killer Instinct, enz. en dit op 1 arcade cabinet.

Met oog voor detail, kwaliteit en prijs kunnen we nu verschillende arcades aanbieden tegen een lage prijs.

Nergens in de Benelux, Frankrijk, Duitsland,.. (Europa) ga je dezelfde arcades aan een lagere prijs kunnen verkrijgen.

We kunnen u garanderen als u bij ons een toestel koopt u voor jaren onbezorgd speelplezier zult beleven. Bij normaal gebruik zul je geen problemen met je arcade hebben, mocht dit toch het geval zijn kunnen wij dit steeds voor u professioneel oplossen.

We hebben een arcade kast gekocht voor onze kantine. Arcade expert heeft veel keus en nam de tijd voor onze vragen. Ook bij de aflevering heeft Bruno rustig de tijd genomen om de werking van de kast uit te leggen. De kast ziet er top uit en is al vaak in gebruik. Complimenten voor Arcade expert !

Daniel Vermeij

Bekijk alle beoordelingen