Captain America

Captain America

Spelers kunnen kiezen om te spelen als een van de vier leden van de Avengers: Captain America, Iron Man, Hawkeye en de Vision. Elk karakter kan vechten hand-to-hand te gooien items te selecteren wanneer op de grond, en gebruik maken van een ranged speciale aanval, ofwel een projectiel wapen (Captain America's schild en Hawkeye's pijlen) of een energiestraal (Iron Man en Geluid), beter bekend als dat karakter "Avenger Attack." Andere Avengers, met inbegrip van de Wasp, Quicksilver, Wonder Man en Namor de Sub-Mariner, verschijnen wanneer speciale power-ups worden verzameld, waardoor deze tekens om tijdelijk bij te staan ​​de spelers karakters.

De Red Skull heeft samengesteld een leger van superschurken en andere handlangers in een complot om de wereld te veroveren. Samen met vechten generieke vijanden, spelers ook te maken met Klaw, de Levende Laser, Whirlwind, The Sentinels, wizard, Magere Hein, de Mandarijn, The Juggernaut, Ultron, en de moordenaar Gekruiste knekels.

De meeste levels zijn voorzien van side-scrolling vechten, met vrij verkeer zoals in de traditionele arcade brawlers. Af en toe, spelers op de vlucht voor de side-scrolling vliegen en schieten sequenties; Iron Man en Geluid vliegen op hun eigen, terwijl Captain America en Hawkeye gebruiken vliegende machines.